пʼятницю, 5 травня 2017 р.



Своє майбутнє ми визначаємо задовго до останнього шкільного дзвоника. Радимося з батьками, учителями, знайомими, сперечаємося з друзями. Вивчаємо довідники, намагаємося все врахувати, дізнатися якомога більше про майбутню професію...

Кажуть, що вибір професії — це друге народження людини. Від того, наскільки влучно ти обереш свій життєвий шлях, залежить, яке місце в суспільстві ти будеш посідати.
Саме сьогодні читачі бібліотеки – члени клубу  зібралися на своє засідання, щоб поговорити про свою майбутню дорогу, про  вибір професії. Розібратися старшокласникам у великому розмаїтті різних спеціальностей, знайти відповідь на запитання «Яку професію обрати? Куди піти вчитися? У чому найкраще себе проявити?». Профессор, доктор економічних наук, зав кафедрою міжнародних відносин ХНУ Васильківський Дмитро Миколайович у формі зацікавленого діалогу  надав повну  інформацію про  діяльність вишу, умови вступу та розмаїття спеціальностей та професій, за якими навчаються в  закладі.





За допомогою невеликого тренінгу було визначено нахили членів клубу до тієї чи іншої групи професій. Адже, щоб праця була творчою і приносила задоволення, необхідна відповідність покликання людини і  виду діяльності.




Немає коментарів:

Дописати коментар